Az újságról


Szerkesztői levél

A Szerkesztő

A Bajai Tükör című újság jelentős pályát futott be az alapítása óta eltelt 14 évben. Alapítója, szerkesztője, Kelemen István gondos gazdája volt lapjának. Nekem, a most megbízott szerkesztőnek nem lesz nehéz dolgom ezek után, hiszen egy a bajaiak által kedvelt lap szerkesztését veszem át. Megtisztelő és elkötelez, hogy rám esett a választás. Nagyon remélem, hogy a több megjelenésen át bevezetendő újítások után még kedveltebb lesz a városban lapunk. A célom az, hogy meglevő, kitűnő alapra, az általam legfőbb értéknek tekintett szellemi tőkére építkezve tovább bővítsük a lap kínálatát.
Az újítások nem csak a lap beltartalmát illetően történtek, történnek meg, de elérhetőségeink is megváltoztak valamint a megjelent számokat rövidesen, az Interneten is közzétesszük www.baja2007.hu címen.
Az arculatváltáson túl új rovatokat indítunk, természetesen szem előtt tartva a lap meghatározó, lokálpatrióta jellegét. Igyekszünk az információk minél szélesebb kínálatával, egy-egy témát jobban körüljárva, elemző cikkekkel ellátni olvasóinkat. Profilunk széles lesz: civil világ, fiatalok, nyugdíjasok, hátrányos helyzetűek, kultúra, művészetek, szórakozás, egészséges életmód, természetgyógyászat, sport, gazdaság, vállalkozások, érdekképviseletek, pályázatok, és az elmaradhatatlan politika. A politikailag egyre jobban polarizálódó helyzetben egy pártoktól független, tárgyilagos helyi lapot készítünk - Önöknek.
Kedves Bajaiak! Önöknek készül tehát a lap, Önökről szól, s szeretném Önökkel együtt szerkeszteni. Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánva várom véleményüket, javaslatai­kat.


Üdvözlettel: a Szerkesztő

 

 

 

 

 

Vissza a főoldalra